5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtalı olarak değemekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda değmaslahatmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabil faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar in evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Yangın Merdiveni Kapısı Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; bayağıda kâin Garaj alegori iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma yerından fayda edinmek amacı ile yapılan, en okkalı 100 zat kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş adetsına bentlı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek derunin tıklayın.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page